Ons team

Keyhan Shafahi
Mondhygiënist
Praktijk eigenaar

Ik ben Keyhan Shafahi, in 2010 heb ik de opleiding mondzorgkundige aan de Hoge School Utrecht afgerond. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij diverse praktijken. Vanaf 2016 heb ik mijn eigen mondhygiënistenpraktijk en werk vanuit Kortgene en Hansweert. Ook werk ik nog twee dagen als mondhygiënist ZZP’r, bij een tandartspraktijk. Ik ben een rustig persoon die goed kan omgaan met de probleem vraag van de patiënten ook angstige patiënten voelen zich bij mij op hun gemak. De praktijk en de mensen die daarvoor werken hebben allemaal het belang van de patiënt voorop staan. Ik ben aangesloten bij de NVM en KRT. Ook ben ik BIG-geregistreerd als Mondhygiënist.

BIG-nummer: 39929121279

Louisa Hazenbosch
Mondhygiënist

Ik ben Louisa Hazenbosch, sinds kort maak ik deel uit van het team van
Mondhygiënistenpraktijk Kortgene-Hansweert. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en ben ik gelijk fulltime aan de slag gegaan o.a. bij een Parodontologie praktijk. Zo heb ik ervaring op kunnen doen om mij te ontwikkelen tot een goede en kundige mondhygiënist. Ik werk momenteel op de woensdagen in Hansweert en op enkele zaterdagen in Kortgene. Ik voel mijn patiënten goed aan en voer mijn behandelingen rustig en secuur uit. Ook angstige patiënten zijn bij mij van harte welkom.

BIG-nummer: 19930294979

Britta den Uijl-Stenacker
Praktijk manager

Ik ben Britta den Uijl-Stenacker, geboren in 1962 in Amsterdam. Na mijn Schoevers opleiding receptioniste-informatrice heb bij diverse bedrijven aan de receptie gewerkt met altijd extra taken. Sinds 2004 werk ik in de tandheelkunde en inmiddels al vele jaren als praktijkmanager. Omdat ik ook als assistente heb gewerkt heb ik een goed overzicht van een praktijk en de behandelingen. Patiënten kunnen bij mij terecht voor alle vragen over de behandeling, facturen en begrotingen. Daarnaast verzorg ik de agenda planning en alle administratie. Het contact met patiënten is erg belangrijk en mijn passie is om de vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden.